クグロフ、ロイヤルケーキ Kuglof, a royal cake.
2019年11月15日

マリー・アントワネットは故郷を恋しく思ってため、彼女はお気に入りの子供時代のケーキをヴェルサイユの友達に紹介しました。
Because Marie Antoinette missed her hometown, she introduced her favorite childhood cake to her friends in Versailles.

このケーキはクグロフと呼ばれています。
This cake is called Kuglof.
クロワッサンに加えて、クグロフケーキはヴェルサイユ宮殿で非常にファッショナブルなペーストリーになりました。
Besides the croissant, the kuglof cake became a fashionable pastry at the palace of Versailles.
機会があれば、ぜひクグロフケーキを楽しんでください!
この方法で、誰もが女王の歴史の一部分を楽しむことができますよ。
If you have a chance, have some Kuglof cake by all means !
This way, everybody can take a delight in a small part of the queen’s history.
Posted by ダイアンクライス広報室 at
18:22
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Chestnut season! 栗の季節!
2019年11月03日
方波見牧場は、旧太陽農産加工センターの創始者、方波見勝久が 1992 年からハムの製造を開始しました。
Honami Farm is the former solar farming processing center, where father, Katsuhisa Honami started manufacturing hams in 1992.
2015 年より、デュロック純粋種「常陸野栗豚」にこだわり、次男、方波見真人が「鉾田ハム」として手作りハムの製造を再開しました。
In 2015, the second son, Masato Honami, resumed the production of handmade ham as
Hokota Ham.

鉾田市内でデュロック純粋種「常陸野栗豚」を育て、ハム製造まで家族で一貫して行っています。
Duroc pure species " Hitachi chestnut pig " are grown in Hokota city, and consistently carry out ham production in the family.
鉾田ハムの特徴は、必要最低限の発色剤を使用し、味付けは塩と砂糖のみで香辛料を使用していないことです。
The specialty of Hokota Ham is the use of a minimum amount of coloring agent and the seasoning is only salt and sugar and no spices.
夢は、茨城県から全国に鉾田ハムの名声を広めることです。
The dream is to spread the fame of Hokota Ham from Ibaragi ken through the whole country.
The Endeavor by a Young Farmer 若い農夫の懸命な試みです。
https://hokotaham.shop
Honami Farm is the former solar farming processing center, where father, Katsuhisa Honami started manufacturing hams in 1992.
2015 年より、デュロック純粋種「常陸野栗豚」にこだわり、次男、方波見真人が「鉾田ハム」として手作りハムの製造を再開しました。
In 2015, the second son, Masato Honami, resumed the production of handmade ham as
Hokota Ham.

鉾田市内でデュロック純粋種「常陸野栗豚」を育て、ハム製造まで家族で一貫して行っています。
Duroc pure species " Hitachi chestnut pig " are grown in Hokota city, and consistently carry out ham production in the family.
鉾田ハムの特徴は、必要最低限の発色剤を使用し、味付けは塩と砂糖のみで香辛料を使用していないことです。
The specialty of Hokota Ham is the use of a minimum amount of coloring agent and the seasoning is only salt and sugar and no spices.
夢は、茨城県から全国に鉾田ハムの名声を広めることです。
The dream is to spread the fame of Hokota Ham from Ibaragi ken through the whole country.
The Endeavor by a Young Farmer 若い農夫の懸命な試みです。
https://hokotaham.shop
Posted by ダイアンクライス広報室 at
08:42
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