桜ちらし寿司 Sakura Chirashizushi
2017年02月21日
長野ではまだ冬です。
すぐに春になることを願っています。
In Nagano, it is still winter.
We hope that it will be spring soon.
この桜ちらし寿司は桃の節句お花見に最適です。
This Sakura chirashizushi is perfect for peach ceremonial blossom viewing.
すぐに春になることを願っています。
In Nagano, it is still winter.
We hope that it will be spring soon.
この桜ちらし寿司は桃の節句お花見に最適です。
This Sakura chirashizushi is perfect for peach ceremonial blossom viewing.

Posted by ダイアンクライス広報室 at
12:02
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MISO of an unusual color! 珍しい色味の味噌!
2017年02月10日
Black miso has a delicious flavor (umami).
黒味噌は奥深い旨味があります。
This miso was carefully aged.
The matured miso was staying for a long time in a wooden tub.
It exudes a heavy scent and powerfulness. You can enjoy the strong miso personality.
As the miso needs 10 years until completed, it is very valuable.
この味噌はじっくりと熟成されました。
長い間木桶の中でこだわり味噌 長期熟成 として、重い香りと力強さを醸し出します。強い味噌の個性を楽しんでいただけます。
出来上がるまで10年の年月が必要な、大変貴重な味噌となります。
It is produced in Niigata by Hoshiroku.
味噌星六さんによって新潟で生産されています。
黒味噌は奥深い旨味があります。
This miso was carefully aged.
The matured miso was staying for a long time in a wooden tub.
It exudes a heavy scent and powerfulness. You can enjoy the strong miso personality.
As the miso needs 10 years until completed, it is very valuable.
この味噌はじっくりと熟成されました。
長い間木桶の中でこだわり味噌 長期熟成 として、重い香りと力強さを醸し出します。強い味噌の個性を楽しんでいただけます。
出来上がるまで10年の年月が必要な、大変貴重な味噌となります。
It is produced in Niigata by Hoshiroku.
味噌星六さんによって新潟で生産されています。

Posted by ダイアンクライス広報室 at
16:51
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